Wat doen wij?

Videobanden kunnen kwetsbaar zijn

Hetzelfde formaat tape dat kan worden hersteld van een overstroming of brand, kan gemakkelijk worden verbroken door een twee jaar oud defect apparaat of een val op de grond, waardoor het onmogelijk wordt om uw beeldmateriaal te bekijken. Wat de oorzaak ook is, uw kapotte videocassette kan worden bewaard – u heeft de beste manier gevonden om het te repareren.

Wij geven om uw beeldmateriaal
Als uw tape belangrijk genoeg voor u is om deze professioneel te laten repareren, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u deze naar ons opstuurt, deze met zorg en respect zal worden behandeld, alsof onze eigen kostbare afbeeldingen ons bevatten.

Reparatie van videobanden is onze specialiteit
We hebben sinds 2003 duizenden tevreden klanten van over de hele wereld bediend en zullen onze ervaring en expertise toepassen om uw beeldmateriaal te herstellen, herstellen en herstellen. Voor zover wij weten zijn wij het enige bedrijf dat zich toelegt op het repareren van videobanden, terwijl andere bedrijven voornamelijk dvd-transfers aanbieden en af ​​en toe reparatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze specialiteit is het repareren van kapotte videobanden en dat doen we de hele dag, elke dag.

Wij werken met VHS, 8mm, Hi8, VHS-C, Digital8, miniDV en miniDV HDV tapes.
Er zijn geen verborgen kosten; onze vaste vergoeding repareert alles en iedereen die fout gaat met uw tape met gratis retournering en een levenslange garantie. Voltooide bestellingen worden binnen drie werkweken na ontvangst van de tape verzonden.
Twee soorten transferdiensten
Dvd’s die worden afgespeeld op uw dvd-speler of computer, of we kunnen uw beeldmateriaal overbrengen naar uw gewenste bestandsindeling en opslaan op een gegevensschijf of externe harde schijf.

Risicovrij
Tenzij uw band naar onze maatstaven kan worden gerepareerd en de meeste opnamen zijn opgenomen, worden er geen kosten in rekening gebracht en zullen wij deze op onze kosten retourneren.

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop