VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen cassette overzetten.nl

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 

HOE WERKT HET?
Heeft u cassettes die u graag op USB/Hardeschijf of dvd wilt laten overzetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kunt u de cassettes bij ons langsbrengen of aangetekend per post verzenden. Zodra de cassettes in goede staat zijn gearriveerd, gaan we direct voor u aan de slag.

Om er zeker van te zijn dat we precies weten wat er moet worden gedaan en welke klant wie is, verzoeken wij om e-mailadres en telefoonnummer mee te sturen met informatie zoals: hoeveelheid en type van cassette(s) waarop overgezet moest worden; naar welk materiaal (USB/Hardeschijf/dvd ect) moet worden opgeslagen. Alle gegevensinformatie helpt enorm om eenvoudigweg alles correct af te handelen.

Wanneer alle beelden succesvol gedigitaliseerd zijn, kunt u ophalen of wij sturen terug via via post. De betaling vind plaats bij afhaling óf voordat de cassettes worden retour gestuurd via post. Uiteraard garanderen wij uw volledige tevredenheid!

HOE KAN DAT ZIJN JULLIE ZO GOEDKOOP ZIJN?
Er zijn volgende punten dat ons goedkoper maakt.
– Wij zijn een bedrijf aan huis. Dankzij de lagere kosten hierdoor, kunnen wij onze prijs betaalbaar maken voor onze klanten
– Wij proberen zoveel mogelijk cassettes te digitaliseren van onze klanten. Dankzij de stapelkorting betalen onze klanten lagere kosten per cassette.
– Wij doen digitalisatie zelf dus doen geen outsourcing zodat onze klaren hoeven geen extra winstmarge te betalen ook aan een externe partij naarst ons.
– Naast onze digitalisatie service hebben wij ook een camera verhuur bedrijf. Op deze manier kunnen onze prijzen zo laag mogelijk blijven.

WAT ZIJN JULLIE OPENINGSTIJDEN?
Onze openingstijden vindt u op onze pagina.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR HET OPSLAGMATERIAAL?
CassetteOverzetten.nl biedt de dvd’s en cd’s gratis aan. Alle overige opslagmedia kunt u zelf aanleveren of bij ons kopen. Een andere optie is dat u een harde schijf bij ons kunt huren. Als u de beelden op uw computer kopieert, kunt u deze aan ons retourneren of aangetekend terugsturen.

KAN IK ZELF EEN OPSLAG MATERIAAL MEEGEVEN?
Ja zeker, dat is mogelijk. Uw usb stick of hardeschijf moet dan of leeg zijn of u eerst een back-up daarvan maken. Want wij accepteren geen verantwoordelijkheid als uw data verloren wordt wegens mogelijke technische problemen (dit gebeurt haast niet maar voor zekerheid te vermelden).

WELK MERK OPSLAG MATERIAAL GEBRUIKEN JULLIE?
We gebruiken altijd A merk opslag materiaal zoals Sandisk, Kingstom, Verbatim,  Platinium, Philips, Maxell of andere soorten bekende A-merk .

HOEVEEL KOST EEN EXTRA DVD-KOPIE?
Een extra exemplaar van dvd of cd kost € 5,00 per gekopieerde cassette.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE CASSETTES KLAAR ZIJN?
Wij hebben voldoende apparatuur om uw opnames zo snel mogelijk te digitaliseren. De duur van de afronding van uw bestelling is afhankelijk van het aantal en type cassettes dat u wilt laten digitaliseren. Over de duur van de overdracht kunt u contact met ons opnemen. Heeft u haast? Wij hebben ook spoed services. Heeft u alleen een cassette voor spoed service? Ga naar direct klaar service pagina. Heeft u meer dan een cassette? Ga naar snel digitaliseren pagina.

WORDT DE KWALITEIT VAN DE AFBEELDINGEN SLECHTER of BETER DAN DE CASSETTE NA DIGITALISATIE?

De kwaliteit van de afbeeldingen gaat niet achteruit. U kunt bij ons een gratis test opname laten maken zodat u ziet dat de kwaliteit hoog blijft. Hoe kan dat de kwaliteit niet achteruit gaat? Bij de digitalisatie gebruiken wij altijd originele cameras die wij altijd onderhouden en testen voor de kwaliteit. Verder wij gebruiken ook professionele software en A-merken opslag materiaal.

DOEN JULLIE REPARATIE VAN DE CASSETTES?
Wij doen wel reparatie van de cassettes. De kosten van de reparatie vindt u op DEZE pagina.

WAT IS STAPELKORTING EN HOE WERKT HET?
Naast al onze lage prijzen profiteert u van extra korting bij ons als u meer dan 10 cassettes bij ons laat digitaliseren. Hoe meer cassettes u heeft, hoe lager kosten u betaalt per cassette.  Zie onze stapel korting pagina

ZIJN ER BEPERKINGEN OP WAT KAN WORDEN OVERGEDRAGEN?
NEE, elke cassette kunnen wij digitaliseren. De inhoud moet natuurlijk wel voldoen aan wettelijke regels dat er geen strafbare inhoud heeft.

HOE EN WANNEER BETAAL IK VOOR DE DIGITALISATIE KOSTEN?
De betaling doet u wanneer de digitalisatie klaar is. U hoeft geen betaling te doen wanneer u de cassettes langs brengt/verzendt naar ons.

DIGITALISEREN JULLIE DE NTSC OF ANDERE SOORTEN BUITENLANDSE VIDEO BESTAND TYPES?
JA, wij doen ook de ntsc of andere soorten type cassettes. U kunt natuurlijk bij ons langskomen om een test digitalisatie te laten doen.

DOEN JULLIE EDITING/MONTAGE VAN DE BEELDEN?
JA, wij hebben ook  montage service. Zie deze pagina voor de kosten.

KAN IK MIJN DVD’S BEWERKEN?
Als u uw beelden wilt bewerken/monteren adviseren wij u de optie USB of Hardeschijf in plaats van DVD om uw beelden op te laten slaan. Het kan behoorlijk moeilijk zijn om een dvd te bewerken, omdat deze moet worden geconverteerd naar een bewerkbaar formaat zoals mpeg, avi, mp4 ect. Daarom raden we aan dat als u uw bestanden wilt bewerken, u de USB of hardeschijf-conversieservice kiest. U kunt uw beelden ook makkelijk delen of makkelijk back-up daarvan maken of kopiëren.

HOE KAN IK ERVOOR ZORGEN DAT MIJN CASSETTES BIJ JULLIE TERECHT KOMEN?
U kunt uw cassettes bij ons langsbrengen in onze openingstijden na een afspraak of via post (heel graag AANGETEKEND) verzenden. Als u kunt is onze voorkeur langsbrengen dan verzenden via post zodat wij direct kunnen beginnen met digitalisatie met uw cassettes.

WORDEN MIJN ORIGINELE BANDEN TERUGGEGEVEN?
Ja, samen met uw dvd/usb-conversie ontvangt u ook uw originele banden.

ALS MIJN BANDJES LEEG ZIJN, ZAL ERVOOR NOG BETALEN?
We brengen geen kosten in rekening voor lege banden, dus u hoeft er niets voor te betalen.

WAT IS BETER USB STICK/HARDESCIJF OF DVD SCHIJF ALS OPSLAGMATERIAAL?
We raden USB of Hardeschijf aan boven de DVD schijf. U kunt de beelden dan eenvoudig zelf delen, kopiëren, bewerken en eventueel zelf overzetten naar dvd later.
De dvd-optie kan de voorkeur hebben als u geen apparaat heeft dat u de USBstick/hardeschijf kunt aansluiten en wel een DVD speler heeft.

USB stick/Hardeschijf  voor en nadelen:
– Voordelen:
U kunt de beelden snel opslaan, kopiëren, bewerken en delen. U kunt veel meer video’s bewaren dan DVD.
– Nadelen: Usb of hardeschijf: Als u geen apparaat heeft met usb aansluiting kunt u usb stick of hardeschijf niet gebruiken. In dit geval als u een DVD speler heeft, kunt u beter DVD optie kiezen bij digitalisatie.
Hardeschijf: Als hardeschijven hard aanraken aan een andere object of vallen op grond heeft u heel grote risico dat alles kwijtraakt. U kunt beter een kopie van hardeschijf maken om deze risico te verlagen.

DVD voor en nadelen:
– Voordelen: 
Als u alleen uw beeldmateriaal wilt bekijken dus niet bewerken of delen via internet, kunt u uw band het beste op dvd overzetten. Hiervoor dient u natuurlijk een apparaat hebben om dvds af te spelen.
– Nadelen:  Een nadeel van de dvd-optie is dat je de beelden niet kunt bewerken en na intensief afspelen kan het oppervlak van de dvd beschadigd raken door de dvd-speler. Het kopiëren/digitaliseren van dvd’s (door u of door ons) kan dan een oplossing zijn als u afbeeldingen wilt opslaan. Hoe vaker u de dvd gebruikt, hoe kleiner de kans dat de afbeeldingen worden opgeslagen. Een andere nadeel is dat, dvds niet veel video materiaal kunnen opslaan. Een DVD kan meestal rond 1-1.5 uur video materiaal bewaren zonder kwaliteit verlies.

KAN IK MIJN EIGEN OPSLAG MATERIAAL AANLEVEREN OF MOET IK PERSE BIJ JULLIE KOPEN?
U mag uw eigen opslag materiaal aanleveren. Dan gaan wij alle gedigitaliseerde beelden daarop opslaan. Anders mag u eentje bij ons kopen. Ga naar deze pagina om kosten van opslag materiaal te checken. Een andere optie is dat u onze hardeschijf kunt huren en later inleveren.

KAN IK EXTRA KOPIEËN VAN OPSLAG MATERIAAL (USB, HARDESCHIJF OF DVD) BESTELLEN?
Ja. Dat is mogelijk. Geef ons dit door wanneer u uw bestelling maakt of uw cassettes langsbrengt/verzendt naar ons. Als u extra usb of hardeschijf koopt gaan wij de beelden gratis daarop opslaan. Als u zelf extra usb/hardeschijven inlevert voor de kopien betaalt u €5.00 per usb/hardeschijf voor de kopie daarvan.

HOE WORDEN MIJN BANDJES OP DE USB STICK GEÏNDEXEERD?
Als u zelf de cassettes indexeert zoals nummer 1, 2, 3, 4,, ect gaan wij de cassettes op deze volgorde digitaliseren en de bestanden indexeren. Als u uw cassettes zelf niet indexeert gaan wij ze digitaliseren en in de zijkant van uw cassettes indexeren. Op deze manier kunt u de beelden matchen met uw cassettes om de naam van de bestanden aan te passen in uw computer/laptop.

KAN IK DE DVD’S AFSPELEN OP MIJN COMPUTER OF LAPTOP?
De beelden kunt u op uw computer of laptop afspelen. Dit is geldig voor Windows en Mac computers/laptop ook. Of uw TV beelden kan laten zien, graag checken of uw tv mpeg2 bestand type ondersteunt. Wij kunnen eventueel GRATIS een korte test opname maken voor u als u de beelden wilt testen op uw tv.  Als u de beelden op DVD wilt hebben: onze dvd’s zijn gecodeerd om te worden gebruikt op een normale standalone dvd-speler die is aangesloten op een tv en computers/laptops met een dvd-station.

HEEFT U KLANTENBEOORDELINGEN OM DOOR TE KIJKEN?
Ja! Op onze website op de home pagina kunt u de beoordelingen van onze voormalige klanten zien. Wij besteden heel veel aandacht aan de de beoordelingen van onze klanten voor de optimale service van ons aan onze klanten.

IN WELKE VERHOUDING WORDEN DE BEELDEN GELEVERD?
Wij leveren de originele verhouding van uw cassettes. Dus als uw beelden 16:9 verhouding is krijgt u ook 16:9 formaat. Als uw beelden 4:3 verhouding of andere formaat heeft, krijgt u zelfde formaat van ons.

WORDEN MIJN BANDEN GOED ONDERHOUDEN EN VERZORGD?
We behandelen de tapes van elke klant altijd met de grootst mogelijke zorg. Ze zijn waardevol en onvervangbaar en worden daarom met het grootste respect behandeld. Nadat u uw cassettes heeft ingeleverd bij ons, mag u altijd met of zonder afspraak langskomen om te checken wat hoe wij doen en in hoeverre uw cassettes gedigitaliseerd zijn. U kunt ons altijd bellen als u ooit vragen heeft.

IN WELKE VIDEO FORMAAT KRIJG IK DE GEDIGITALISEERDE BEELDEN?
Tenzij opgenomen videos van uw geen HDV/Full HD zijn, converteren wij deze naar MPEG2 bestand type. Dit is een van de meest gebruikte bestandsformaten die op de meeste computers/laptops bekend zijn. Kunt u MPEG2 niet afspelen op uw computer? Download dan gratis VLC PLAYER en speel uw opnames zonder enig probleem af. Als u uw bestanden naar AVI wilt converteren, kunnen wij dit zonder extra kosten doen voor u als u ons van tevoren informeert. Als u een andere bestandsformaat wilt hebben, zoals .mp4, .mov ect. komen er extra kosten bij omdat wij dit handmatig uitvoeren naar deze gewenste bestand type. De prijs bedraagt ​​dan €5,00 per cassette extra voor deze service.

Gebruikt u een Mac?
Bij de Mac computers herkent uw Mac het bestandsformaat of converteert uw Mac MPEG2 naar een formaat dat uw Mac kan afspelen.

Demo opname mogelijkheid: Om zeker te weten dat uw computer/laptop/mac de bestand type zal afspelen, kunt u door ons een gratis demo digitalisatie laten doen van een paar minuten als u bij ons langskomt. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Op deze manier weet u zeker dat uw computer de bestand type afspeelt.

BEHOUDEN JULLIE DE BEELDEN NOG ALS IK MIJN SPULLEN HEB OPGEHAALD?
Totdat u ins informeert dat wij uw beelden definitief kunnen verwijderen, behouden wij de beelden nog een korte tijd. Op deze manier weet u zeker dat u uw beelden al veilig opgeslagen op uw computer zodat wij de beelden bij ons kunnen verwijderen. Stel dat u ons vergeten te vermelden dat wij uw beelden bij ons kunnen verwijderen, gaan wij ze verwijderen als nieuwe klanten bij ons komen voor digitalisatie omdat wij beperkte opslag hebben in onze computer.

WIE GAAT ONZE BEELDEN ZIEN BIJ JULLIE?
Als wij beginnen met digitalisatie van uw beelden, gaan wij begin, eind van de cassette checken en dat hele cassette gedigitaliseerd is. Tijdens digitalisatie af en toe checken wij de beelden ook voor een paar seconden dat de digitalisatie goed doorgaat. Behalve dit, kan en mag niemand uw beelden zien. Wij zijn heel voorzichtig en geïnformeerd van wettelijke privacy regels. Mocht u ooit vragen hebben, kunt u ons gerust stellen.

Hoe wordt de korting berekend? Wij gaan uw cassettes apart tellen en u krijgt korting op het totaal aantal cassettes of andere materiaal dat u wilt late digitaliseren. Een voorbeeld: U heeft 2 Mini DV-cassettes, 5 Hi-8-cassettes en 25 VHS-cassettes. Het totaal aantal cassettes wordt dan 2 + 5 + 25 = 32. U krijgt dus korting voor het totaal aantal van 32 cassettes. Tip! Verzamel zoveel mogelijk cassettes van vrienden/familie om te profiteren van hogere kortingen per cassette!

WAT ZIJN JULLIE CONTACT GEGEVENS
U kunt  onze contact gegevens hieronder en op onze contact pagina vinden.

 

telefoon nummer camera huren nederland Telefoon nummer: 0207750576

whatsapp camera huren nederland WhatsApp nummer: 0681774775

email camera huren nederland E-mail adres: info@nederlandrental.nl

Adres camera huren nederlandOns Adres:
Benedenlangs 101

1025 KD Amsterdam

0
    0
    WINKELWAGEN
    Uw winkelwagen is leegKeer terug naar Website